Главно мени
Насловна
За нас
Програми
Проекти
Активности
Персонал
Ресурси
Фото галерија
Линкови

Најавување

Си ја заборавивте лозинката?
Сè уште немате налог? Направете

   
Пaртнери и донатори

 

Насловна arrow Ресурси arrow Разноarrow Повици и огласи

Повици и огласи

ДокументиДодадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Këto udhëzime do t'u mundësojnë kandidatëve potencial informacione për projektin „Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie mes bashkësive dhe qytetarëve“ (МЕК), zbatimin e tij dhe mënyrën e paraqitjes për pjesëmarje në projket.
Fletëparaqitje për pjesëmarrje në projektin „Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie mes bashkësive dhe qytetarëve” (МЕК)
Këto udhëzime do t'u mundësojnë kandidatëve potencial informacione për projektin „Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie mes bashkësive dhe qytetarëve“ (МЕК), zbatimin e tij dhe mënyrën e paraqitjes për pjesëmarje në projket.
Fletëparaqitje për pjesëmarrje në projektin „Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie mes bashkësive dhe qytetarëve” (МЕК) 
Овие напатствија ќе им обезбедат на потенцијалните кандидати информации за проектот „Модел за ефикасна комуникација помеѓу Комисиите за односи меѓу заедниците и граѓаните“ (МЕК), неговото спроведување и начинот на  пријавување за учество во проектот.
Пријава за учество во проектот „Модел за ефикасна комуникација помеѓу Комисиите за односи меѓу заедниците и граѓаните” (МЕК)
Овие напатствија ќе им обезбедат на потенцијалните кандидати информации за проектот „Модел за ефикасна комуникација помеѓу Комисиите за односи меѓу заедниците и граѓаните“ (МЕК), неговото спроведување и начинот на  пријавување за учество во проектот. Документот е за корисниците на Опен Офис.
Пријава за учество во проектот „Модел за ефикасна комуникација помеѓу Комисиите за односи меѓу заедниците и граѓаните” (МЕК) за Опен Офис
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 12

© 2022 www.cv.org.mk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.