Поврзување и создавање на мрежи помеѓу жените од руралните средини

Стекнување на Основни  Дигитални  Вештини

Премостување на дигиталниот јаз: подобрување на животот  на жените во руралните средини

Онлајн асистент

Поставете ни прашање и ние ќе се обидеме да најдеме одговор

Промовирањето на дигиталната писменост и нивна вклученост ќе придонесе во надминување на овие бариери и ќе им се овозможи да имаат исти можности како жените од поразвиените  средини од аспект на социјална, економска и  здравствена положба

Премостување на дигиталниот јаз: подобрување на животот  на жените во руралните средини

Арсениј Јовков

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ac consectetur augue. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Васил Антевски

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ac consectetur augue. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Шуто Оризари

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ac consectetur augue. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

онлајн

Асистент

Поставете прашање и ние ќе се обидеме да го најдеме одговорот